Bij grote en kleine evenementen staat Olga al jaren garant voor een enthousiaste warming-up, work-out of workshop. Met haar know how, enthousiasme en passie weet zij iedereen te boeien en in beweging te verleiden. "Geweldig om een hele zaal, veld of plein met mensen een spetterende warming-up aan te bieden. Met een live band achter mij en het juiste ritme is het helemaal een happening", vertelt Olga.

Ook bedrijven en organisaties weet Olga in beweging te krijgen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Denk daarbij aan een work-out tijdens een bedrijvendag en/of een presentatie op maat, toegespitst naar de bedrijfsfilosofie. Volgens Olga: "Met mijn (top)sportervaringen en de belangrijke link van plezier en motivatie kan ik organisaties in beweging brengen naar betere prestaties".

Als vitaliteitscoach geeft Olga workshops op het persoonlijke vlak. Vitaliteit = levenskracht, met een goed functionerend lichaam en een gezonde geestelijke gesteldheid, door verantwoord bewegen, gezonde voeding en het juiste gevoel. "Alles valt hierbij samen, niets is los van elkaar te beleven. Heerlijk om mensen zich daarvan bewust te maken en te laten ervaren. Dit geldt overigens ook voor mijzelf."

Activiteiten

Odoo • Tekst en afbeelding

Heeft u vragen, wilt u een offerte op maat of meer weten over boekingen?

Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.